Rimeligere og trygge reisetips til Manchester

Reklame | MUFC Scandinavia, Premier Inn, Park Inn, Motell One Manchester, Virgin Trains

Drømmenes teater

Det er ingen tvil om at det å skulle reise for å se sitt favorittlag spille, ofte blir en dyr affære. Både hoteller og flyselskaper prissetter sine produkter helt bevisst etter kamper i Premie League etc. Jeg har sett flere hoteller som har reklame hvor dem viser frem priser helt nede i 4-500 kroner natten, mens på selve natten etter kamp så koster det fort opptil 1500 til 2000 kroner. Flyselskapene er ikke noe bedre, men på begge disse områdene finnes det flere mulige måter hvor man kan få dette til en rimeligere penge. Her kommer det noen tips basert på egen erfaring:

Et innspill fra meg er: Ikke tenk på hva ting koster pr enhet, men se på det totale prisbildet for hele reisepakken.

Reise til Manchester via London.

Reiseruten er som følgende: Fly fra Gardemoen til Gatwick, fra Gatwick tar man toget til London Victoria (ca 30 min), når man har kommet dit så må man ta banen (Tube) fra London Victoria til London Euston (ca 10 min) før siste etappe går fra London Euston til Manchester Piccadilly (ca 2 timer).

Her er linken hvor man enkelt kan bestille denne reisen, bare plott inn fra Gatwick Airport til Manchester Piccadilly. Bestiller man “offpeak” så får man en billettype som gjør at man kan ta flere tog og ikke akkurat det toget som kommer på ditt bestilte klokkeslett. Billetten(e) henter du ut på en automat ved toget på Gatwick Airport. Se link her https://www.virgintrains.co.uk/ 

NB: Husk å ta med kortet du betalte med for man må sette det inn i en automat for å få ut billettene (tur/retur) eller så er det manuelle skranker for hjelp hvis det skulle være noe.

Totalt sett tar denne ruten ca. tre timer lenger, men man kan fort spare tusenvis av kroner.

Hver tidlig ute med flybilletter…

Dette kan man si til det kjedsommelige, men av egen erfaring så blir flybilletter sjeldent billigere. Her er noen tips/innspill til rimeligere flybilletter:

 • Bestill når terminlisten kommer i Juli, utreise fredag og hjemreise mandag. Man Utd har sjeldent hjemmekamper på mandager, men det kan forekomme.Husk at kamper ikke blir endelig bekreftet før seks uker før.
 • Flybilletter som inneholder mellomlanding er ofte billigere, men husk og ha god tid på “ventende flyplass” minst 1-1,5 time. Jeg har selv mistet et fly i Brussel da jeg kun hadde 40 minutter fra jeg landet til jeg skulle videre med neste fly.
 • Vurder andre avreise-flyplasser enn Gardemoen, det kan være lønnsomt hvis geografien tilsier det i forhold til bosted. Jeg velger alltid Gardemoen.
 • Spiller Manchester United på en tirsdag eller torsdag, så har Norwegian rimeligere direkteruter fra Gardemoen til Manchester på mandager og onsdager. Med retur onsdag eller fredag.

Den vakre storbyen Manchester 🙂 

Hver tidlig ute med din hotellbestilling..

Alle hoteller i Manchester skrur opp prisene på selve natten etter kamp, dette er et velkjent fenomen verden over ved store begivenheter. Her er et tips samt forslag til hoteller:

 • Bestill hotell når flybillettene er i boks. Da blir pris pr natt mye billigere og mange hoteller har endring eller kanselleringsmuligheter uten gebyr, helt opptil dagen før ankomst. (husk å sjekke dette ved bestilling)

Jeg bruker disse hotellene når jeg er i Manchester grunnet beliggenhet i sentrum, kombinert med pris/kvalitet: Premier Inn Printworks, se hotell her , Park Inn Manchester, se hotell her og når jeg skal over i mars så skal jeg teste ut Motell One Manchester Royal Exchange for første gang, se hotell her

Kampbilletter…

Her er vår egen supporterklubb i særklasse i mine øyne. Med billettpriser fra 500 til 700 er dette uten tvil best i klassen. Dog kreves det et medlemskap i supporterklubben og MUFC England( det siste ordner supporterklubben) Uansett er dette både billig ( ca 450 NOK for begge medlemskap for et år) og ikke minst trygt.

Se kontaktinformasjon her ). De er billigst, tryggest og samt at det er viktig at man støtter supporterklubben. Så hvis du vurderer å dra til Manchester for å se United bør du trykke her. Her finner du en oversikt over pakkereiser og kampbilletter. I tillegg kan man f.eks legge til ulike ting som stadium tour etc, trykk her for å se alternativer som passer perfekt for å få med seg mest mulig når man reiser over til Manchester. Jeg vil også legge ved at supporterklubben er tilgjengelig på telefonen 24 timer i døgnet og er også tilstede på kampene hvis det skulle være noe eller man rett og slett bare lurer på noe.

Trykk her for å lese om hvordan supporterklubben legger opp en tur til Manchester for reisende.

Dette er mine reisetips som jeg er meget godt fornøyd med, del gjerne andre gode og trygge reisetips i kommentarfeltet 🙂

 

Fredag setter vi kursen for Manchester og sjekk gjerne ut Unitedtim i sosiale medier:

Facebook trykk her

Instagram trykk her

Twitter trykk her

 

United 4 life

 

 

 

10 kommentarer
  1. Pleier å ligge på premier inn trafford center west, eller premier inn trafford center north. veldig billig og bra. 3 minutt å gå til Trafford centre og bussterminal. Buss 250 eller X50 tar deg til OT for 30kr , Buss går hvert 10 minutt begge veger.
   Ta toget fra Gatwick til Oxford road railway station , gå ut av stasjonen ned bakken og til høyre, der ser du bussholdeplass på venstre side, ta buss 250/X50 til trafford center. Begge hoteller ser du når du går ut av bussen. Gatwick til Trafford center £8 ☺
   PS. Ikkje kjøp pizza på trafford west👎👎

   1. Takk for veldig bra tips, aldri bodd på den siden 🙂 Dog spist kinamat som smaker crap på Trafford senter ,, he he 🙂

    1. Hehe😅ja da har du sikkert vert på Tampopo ☺for det var nedtur🙈 låg 6 dager på hvert hotell: 2500,- og 2900,- Nov og Des.

  2. Kan legge til at det går tog fra Gatwick helt til St.Pancras. Derfra er det en 10-minutters gåtur til Euston.
   Vil også tipse om det å leie en leilighet hvis man er flere. Har selv gjort dette midt i smørøyet i Northern Quarter, rett ved Arndale. Dette kan gjerne leies på Booking.com og tilsvarende, med fri avbestilling

  3. Jeg vil også tipse om Easy Hotel Northern Quarter. Hotellet er billig og bygget opp på “du får det du betaler for” prinsippet. Hotellet er kanskje noe lytt, men er man på guttetur og bare trenger å ha et sted å hvile mellom slaga er det absolutt til å anbefale. Rent og pent, noe enkelt.

  4. Fine tips Tim.
   Med familien ligger vi nesten alltid på PremierInn Dale Street. 2 minutter gange fra Piccadilly train station.
   Betales pr.rom så om det er en person eller en hel familie så blir prisen den samme. Frokosten er gratis for barn under 16 år.
   Reiser jeg alene ligger jeg på Ibis Styles i Portland Street. Nyoppusset og koselig hotell.
   For de som reiser med barn er Trafford Centre et eldorado. Med klatrevegger, minigolf baner, bowling, spillehaller og legoland.
   Manchester er også et godt utgangspunkt for “groundhoppers”. Enkelt å reise med tog og masse fotballag i og rundt Manchester.

Siste innlegg