Stang ut og pinlig innsats!

Egentlig oppsummerer headingen hele kampen, ikke bare denne, men også de foregående kampene. Uansett hvor mange sjanser Manchester United får til og bli med i neste års gjeve selskap i Champions League gripes de ikke.

Hvorfor er det slik?

Helt uforklarlig spør du meg, noen skylder på slitasje og skader, samt at Ole Gunnar sier at spillerne er for dårlig trent, men spør du meg så er det noe mentalt galt med tankesettet til spillerne!

Som Ferguson en gang sa til Kevin Keegan og hans Newcastle: They are cheeting their manager!

Legg til fansen i den setningen så er det akkurat det United spillerne gjør..

Når Manchester United møter ett lag som allerede har rykket ned og de selv har en CL plass å spille for bør det foreligge en blodig innsats fra spillerne, men fikk vi det ? Nei, ikke i nærheten en gang..

Det blir kanskje slik?

Burde vi være overrasket? Når ikke engang etablerte spillere som Pogba og Rashford klarer å ta ansvar, eller når man kanskje har 3-4 mann i startoppstillingen som ikke skal være her mer neste sesong så er vel dette å vente spør du meg.

Med litt flaks burde jo så klart United ha vunnet her, to stolpeskudd og to gigantiske sjanser fra Rashford og Jones som er vanskeligere å bomme på enn å score på, men marginene som jeg har skrevet tidligere ble igjen i Paris.

Det sier vel kanskje litt om United`s offensive kvaliteter når det ikke skjer noe i 2.omgang før Dalot kommer innpå, med all respekt for ett fantastisk talent, men det er ikke han som skal dra laget i slike kamper.

Nå venter en sesong med torsdag’s fotball aka Europa Leauge og det er helt grusomt med tanke på hvordan PL kampene spilles etter EL, men det man sår høster man! Så lenge man kun blir en sesong i EL er det helt ufarlig, vi er fortsatt Manchester United!

Det som bekymrer er at sist ligagull var i 2013 og det begynner å bli lenge siden, og det siste Manchester United skal bli er en klubb som skal leve på fortiden.

La oss støtte OGS nå gjennom sommerens overgangsvindu og pre-season så kommer vi fryktelig tilbake neste sesong.

UNITED 4 LIFE

 

0 kommentarer

Siste innlegg