Take us home

Reklame | United.no

 

Bildet er tatt fra Manchester United vs Burnley forrige sesong

Endelig ny uke igang, ikke ofte jeg gleder meg til en ny uke på denne måten. På fredag setter jeg og fruen kursen mot Manchester. Denne gleden blir bare sterkere og sterkere og jeg gleder meg virkelig til å se Manchester United vs Aston Villa, faktisk har jeg aldri sett United vs Villa. Jeg husker spesielt da United omsider ble ligamester i 1992/93, da kjempet de mot Aston Villa om ligagullet hvor United tilslutt vant med 10 poeng. Villa hadde knallgode spillere den gang som Dean Saunders, Dalian Atkinson, Steve Staunton og ikke glem Man Utd- legenden Dwight Yorke som spilte for Aston Villa helt frem til 1998.

En reise med masse nostalgi for meg som jeg gleder meg til å dele med fruen..

Denne gangen reiser vi til Manchester via London, som ofte er et ganske mye billigere alternativ hvis man vil spare litt penger eller rett og slett har ca 3 timer til overs 🙂

Reiseruten er som følgende: Fly fra Gardemoen til Gatwick, fra Gatwick tar vi toget til London Victoria (ca 30 min), når vi har kommet hit så må vi ta banen (Tube) fra London Victoria til London Euston (ca 10 min) før siste etappe går fra London Euston til Manchester Piccadilly (ca 2 timer).

Her er linken hvor man enkelt kan bestille denne reisen, bare plott inn fra Gatwick Airport til Manchester Piccadilly og billetten henter du ut på en automat ved toget: https://www.virgintrains.co.uk/

NB: Husk å ta med kortet du betalte med for man må sette det inn i automaten for å få ut billettene (tur/retur) eller så er det en manuelle skranke for hjelp hvis det skulle være noe.

Totalt sett tar denne ruten ca. tre timer lenger, men man kan fort spare tusenvis av kroner på den rette dagen.

Hvem reiser du med til Manchester?

Jeg reiser gjennom supporterklubben (se kontaktinformasjon her ) som jeg oftest gjør. De er billigst, tryggest og det viktigste av alt, man støtter supporterklubben. Så hvis du vurderer og dra til Manchester for å se United bør du trykke her. Her finner du en oversikt over pakkereiser og kampbilletter. I tillegg kan man f.eks legge til ulike ting som stadium tour etc, trykk her for å se alternativer som passer perfekt for å få med seg mest mulig når man reiser over til Manchester. Jeg vil også legge ved at supporterklubben er tilgjengelig på telefonen 24 timer i døgnet og er også tilstede på kampene hvis det skulle være noe eller man rett og slett bare lurer på noe 🙂

Trykk her for å lese om hvordan supporterklubben legger opp en tur til Manchester for reisende.

Når vi er i Manchester……

Langhelg i Manchester er alltid deilig, kampen er på søndag 1630 lokal tid, og på fredag skal vi på en Q&A med Denis Irwin på Hotel Football i “basement bar”. Jeg har truffet Irwin tre ganger tidligere og jeg gleder meg som ett lite barn til å høre på hans historier samt treffe han igjen.

For dere som ikke kjenner så mye til Irwin så fikk han over 500 kamper for klubben og vant blant annet Premier League syv ganger, FA- Cupen to ganger og Champions League en gang. Han er en av Uniteds beste backer i historien og ble kalt Mr. Dependable.

Jeg legger selvfølgelig ut på bloggen fra denne turen, men hvis noen vil se litt “live” så er Snapchat- koden min her:

Ha en riktig god uke 🙂

2 kommentarer
  1. God tur Tim.
   Jeg har sett United-Villa en gang. Den fantastiske 98/99 sesongen. Vi vant matchen 2-1 etter et ufattelig frispark fra David Beckham.
   Det jeg husker best fra den kampen var at når Aston Villa tok ledelsen 1-0 jublet tre personer som satt ved siden av meg. Da ble det bråk. Heldigvis kom vakter kjapt inn og kastet de tre ut av Old Trafford. Den eneste gufne opplevelsen jeg har hatt fra tribuneplass på Old Trafford.
   Tipper vi vinner 3-0 til helga.

   1. Hei, artig å høre😀 Blir en tøff kamp til helga, blir det 3-0 blir jeg overlykkelig , he he … Satser på en super kamp og tre poeng til United👹⚽️ Tusen takk😀

Siste innlegg