Takk Big Rom❤️

Gårsdagens største irritasjonsmoment var at kampen mellom Chelsea vs Tottenham ble vist på TV, Unitedkampen måtte enten streames eller ses i reprise fra 2330. Denne gangen skulle jeg streame, men droppet det presis på kickoff 2100. Tanken på en hakkete sending eller ligge mange sekunder bak orket jeg ikke, så da var det bare å sette på kaffen og forberede seg til sen kamp og snu telefonen så ingen røper resultatet.

Laget så bra ut, jeg var litt spent på Fred sin første start siden juletider! Omtrent som “vanlig” under OGS skuffet ikke laget (bank i bordet), med tanke på det massive forfallet så imponerte spillerne som fikk sjansen. Big Rom hadde jo to klassescoringer, den siste er jeg sikker på at van Persie er stolt av! For en scoring på 2-0 av Lukaku og for en innsats han la ned i går, som vanlig er Lukaku utsatt for hets fordi han ikke scorer hver eneste kamp som Aguero, men svar meg på dette:

  • Hvilket lag i PL har en bedre reservespiss pr idag enn United?
  • Bredde og konkurranse innad i laget gjennom en sesong er uviktig?

Kampene til Lukaku i Manchestet United ser slik ut: Scoring, scoring, scoring, ingen mål, ingen mål, ingen mål, ingen mål, scoring, scoring, ingen mål, ingen mål.

og da ser det slik ut i ulike kommentarfelt: En av verdens beste, en av verden beste, en av verdens beste, en av verden beste, selg han, selg han, selg han, selg han.

Ser dere hvor jeg vil?  Alle lag trenger bredde, alle lang trenger spiller som “pusher” hverandre til det ytterste og så lenge man ikke heter Aguero, Messi eller Ronaldo kommer det måltørke i blant, men det betyr ikke at man skal på hue og ræva ut av laget ved første mulighet!

Paul Pogba leverte for meg nok en stor kamp og tar virkelig ansvar om dagen og en viss “blø for laget” innsats har vært etterlyst tidligere, men hva med McTominay? For en innsats og mot Crystal Palace kunne man se at gutten har blitt mann, for så mange fysiske dueller og en innstilling om at alle duller skal vinnes, og at han faktisk gjør det var meget imponerende. Dette var hans beste kamp i Unitedtrøya, uten tvil!

Nervene var høye før kampen, men disse roet seg etter som minuttene tikket av gårde, man så jo at alt Palace kunne komme med var gjennom Townsend og Zaha og selv om Ward reduserte til 1-2 etter to kanonscoringer av Lukaku satt man med en farlig ro i kroppen. Da Young satte inn 3-1 kunne man puste lettet ut og tre nye poeng var i boks.

Åtte bortekamper under OGS, åtte seire og læregutten har tatt over “bortebanetronen” fra 2002 av Sir Alex Ferguson. En ny velfortjent gratulasjon og en ny utmerkelse og hver gang noen tviler på om Solskjær bør få jobben må jeg sjekke om det er 1. April. Sorry, men det er helt urimelig! Ingen annen manager prestere bedre enn han, ingen annen manager har klart å få skikk på Manchester United siden 2013. Hadde Ole Gunnar hatt ett “sexy ” navn som Zidane så hadde aviser og fans over hele verden vært enstemmig og prestasjonene hans vært løftet ytterligere.

Ellers må man jo bare gratulere Garner med sin første A-kamp for Manchested United, det som varmet mitt hjertet var smilet han og Carrick ga til hverandre da han skulle innpå, det alene var ren stolthet som burde være en motivasjon for unge håpefulle fotballspillere.

Mr Ed Woodward:  Jeg er ikke din største fan og så langt har du mislykkes ved å ansette managere som Moyes, LvG og Mourinho, men med Solskjær traff du blink, du traff blinken så hardt at hele verden ble rystet av ankomsten til nordmannen som har levert til stilkarakter 20. Ansett Ole Gunnar umiddelbart, noe annet er galskap

 

Lørdag setter jeg og fruen kursen til Manchester for matchen mot Southampton hvor klubben i vårt hjerte skal jakte tre nye poeng ❤️

 

 

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg