To nye intervjuer gjennomføres neste uke

Kommende uke venter to nye intervjuer. Jeg ser virkelig frem til det da det er snakk om 2 meget forskjellige personer, men med samme fellesnever: Manchester United♥

Første intervjuet er med Marcus Gunnnarsen, bedre kjent som Marcus fra musikkduoen “Marcus & Martinus”. Som mange vet er Marcus svoren Man Utd. fan og tvillingbroren er Chelsea fan. I dette intervjuet skal vi blant annet snakke om hans forhold til Man Utd, Nemanja Matic og rivaliseringen med hans tvillingbror Martinus. Samt mye mer.

Det andre intervjuet er med Odion Ighalo sin agent. Her vil dere blant annet få innblikk i hva som foregikk da Ighalo signerte for Man Utd., hvordan det var å forhandle med klubben på overgangsvinduet siste dag og hvordan foregår egentlig ett kjøp/ salg av en spiller, sett fra innsiden.

Kommer på YouTube.

Begge disse intervjuene kommer på YouTube-kanalen min Unitedtim, den finner du ved å trykke HER. Jeg setter virkelig pris på om du trykker på den røde abonner knappen og på “bjella”. Da får du varsel om når episodene legges ut samt at du får varsel om når neste episode blir lagt ut.

NB: Får du ikke opp “bjella” så søk opp Unitedtim på YouTube eller gå inn via appen.

På forhånd tusen takk 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg