TV-innspilling

Mange dager er ofte like, men plutselig kommer den ene mailen eller meldingen som snur opp ned på alt, riktignok på en god og morsom måte:) I går hadde jeg en slik dag, planen min i går var å lage en Vlogg fra mitt intervju med Jesper Blomqvist som kommer senere i dag før jeg legger YouTube kanalen litt på is av praktiske grunner, iblant strekker bare ikke tiden til, men jeg lover at jeg kommer sterkere tilbake i YT- verden. Vloggen med Jesper Blomqvist kommer kl 1300 idag så følg med.

Tilbake til gårsdagen..

Det tikket inn en sms ved lunsjtider som lød slik: “kan du stille til TV-opptak idag?” Det var fra vår fantastiske supporterklubb som ville ha noen til og delta på en innspilling av en episode hvor Manchester United vs Liverpool var tema, fra Liverpool stilte Pål Christian Møller som er formann i deres supporterklubb. Denne innspillingen var en pilotepisode for et nytt TV-program og kommer i førsteomgang på nett, men jeg skal selvfølgelig dele episoden på sosiale medier når det er klart på nyåret.

Dette TV-showet skal hete Sportsofa og blir ett TV- show pluss podcast, det blir ett “feelgood”- program hvor det kommer ulike gjester i studio og diskutere ulike og morsomme temaer innen sport, i tillegg vil det være ulike innslag fra en reporter som har vært ute på ulike morsomme oppdrag. Når man er deltager så får man jo ikke sett det fra “utsiden”, men magefølelsen da jeg dro fra studio i går var at dette blir veldig bra.

Jeg kommer tilbake med episoden når den er klar og her er ett bildedryss fra gårsdagen:

Her er jeg sammen med programlederne Even Evensen( til venstre) og Eric Solheim

Her er diskusjonen i gang mellom Manchester United og Liverpool  🙂  

Takk til deg fruen som stilte opp nok en gang, og ikke minst takk for fotograf-jobbingen 🙂

God helg 🙂 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg